PETAR NISIĆ – pevač

večeras na TV Prva PETAR NISIĆ direktno prošao u IV krug ZVEZDE GRANDA

Večeras na TV PrvaPETAR NISIĆ direktno prošao u IV krug ZVEZDE GRANDAčlanica žirija Zvezde Granda odlučila je javno reći da joj je jedan od kandidata popularnog ‘Zvezde Granda’ show-a favorit. Riječ je o Petru Nisiću, momku iz Mladenovca, koji je prošle godine bio sjajan no ipak nije uspio stići do finala,ove godine Petar se prošetao kroz tri kruga a narednih dana ga očekuje i snimanje četvrtog kruga. Nakon završetka nastupa u trećem krugu gdje je Petar dobio svih šest glasova i tako se plasirao u četvrti krug , Zorica Brunclik je javno izjavila kako joj je Petar favorit.

Gepostet von Mladenovčani am Samstag, 28. März 2015

Mladenovčanin Petar Nisić kome je 2014. godine finale Zvezde Granda izmaklo za dlaku ove sezone prošao je u sedmi krug takmičenja, i kaže da bi pobedu posvetio majci Radi, koja je uspela da pobedi rak.
– Zbog porodičnih problema bio sam prinuđen da sazrim mnogo pre svojih vršnjaka. Mirno i bezbrižno detinjstvo pretvorilo se u brigu za najvažniju osobu u mom životu – moju majku. Ona je vodila životnu borbu s opakom bolešću. Kad sam to saznao, nisam mogao da sedim skrštenih ruku. S ocem, koji je takođe muzičar, počeo sam da radim po kafanama. Imao sam samo 15 godina – priseća se Petar i nastavlja:
– Preko nedelje sam išao u školu, a vikendom sam pevao u kafani, po svadbama i veseljima kako bismo sakupili dovoljno novca za mamino lečenje – kaže Nisić.
– Mama se uspešno izlečila i srećna je što sam nastavio da se bavim muzikom. Bodri me od prvog dana. Prošle godine je toliko navijala za mene da se i dan-danas drugari šale na moj račun. Kad god me sretnu na ulici i u gradu, kažu: „Evo ga Peca, ljubi ga majka“ – priča Nisić, koji veruje u svoju pobedu:

Petar potiče iz muzičke porodice. Zbog specifične boje glasa i interpretacije uvek je lako osvajao simpatije ljudi koji uživaju u muzici.